Iede de Boer en Fedde Sikkema in de showroom van Vakgarage Bouma & Sepp.
Iede de Boer en Fedde Sikkema in de showroom van Vakgarage Bouma & Sepp. Foto: Actief Media

Samenwerking De Boer Tweewielers met Vakgarage Bouma & Sepp

Vorige week stond er in Weekblad Actief een artikel over de samenwerking tussen De Boer Tweewielers en Vakgarage Bouma & Sepp. Zowel Iede en Marga de Boer, de eigenaren van De Boer Tweewielers als Fedde Sikkema, de eigenaar van Vakgarage Bouma & Sepp, ontvingen hierover meerdere vragen. Om onduidelijkheden uit de weg te ruimen, lichten ze graag hun samenwerking toe.

“Er waren klanten die dachten dat De Boer Tweewielers een ruimte gaat huren in mijn showroom voor de fietsenverkoop”, zegt Fedde Sikkema. “Dit is echter niet het geval. Ik ga nieuwe en gebruikte fietsen verkopen voor De Boer Tweewielers.” In de showroom van zijn autobedrijf wordt een aparte hoek voor de fietsen ingericht. “De service en reparatie van de verkochte fietsen ga ik vanuit mijn nieuwe werkplaats op Burgumerdaam 8 in Burgum verzorgen”, vult Iede de Boer aan.

De ondernemers van beide bedrijven spreken van een “unieke samenwerking”. Iede en Marga de Boer hebben hun pand op Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 3 in Burgum verkocht. Ze houden er tot juli hun fietsenzaak. Daarna worden de fietsen verhuisd naar de showroom van Bouma & Sepp, schuin tegenover de huidige locatie van De Boer Tweewielers. Bouma & Sepp neemt de verkoop van de fietsen dan over. De service en reparatie loopt via De Boer Tweewielers. Wanneer dit officieel ingaat en wanneer de nieuwe werkplaats van De Boer Tweewielers wordt geopend, maken de ondernemers nog bekend.

De Boer Tweewielers gaat ook een samenwerking aan met Gooitzen Hager en Martina Tolsma van de Ferbining in Feanwâlden. Hier komt een fietsenreparatiepunt. Iede de Boer gaat de fietsen die daar binnenkomen repareren. Zodra hierover meer bekend is leest u het in Weekblad Actief.

De Boer Tweewielers | Adres tot 1 juli: Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 3, 9251 GA Burgum | Nieuw adres werkplaats: Burgumerdaam 8, 9251 GD Burgum | 0511 – 461388 | deboertweewielers.nl

Vakgarage Bouma & Sepp | Showroom met fietsenverkoop: Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 2, 9251 GA Burgum | 0511 - 462888 | www.vakgarageboumasepp.nl