De nieuwe winkel van Giant Store Burgum op Lageweg 30 in Burgum.
De nieuwe winkel van Giant Store Burgum op Lageweg 30 in Burgum. Foto: Actief Media

Blijf vitaal met een e-bike van Giant Store

Ondanks het frisse voorjaar trekken veel fietsers er weer op uit. Volgens Eric Schootstra van Giant Store Burgum hebben weersomstandigheden, zoals wind, steeds minder invloed op fietsers. "Dankzij een fiets met trapondersteuning kun je met windkracht vijf ook prima een fietstocht maken".

De nieuwste e-bikes zijn voorzien van een sterke middenmotor met zes sensoren. In combinatie met slimme software zorgt dit voor een natuurlijk fietsgevoel.

In de winkel in Burgum heeft Schootstra het assortiment onlangs uitgebreid. Zo verkoopt hij naast Giant-fietsen nu ook e-bikes van Qwic, Rih, Victoria, Bimas en Ebike Das Original. Deze merken komen naast het assortiment van Giant op de winkelvloer te staan. De naam Giant Store Burgum blijft eerst dan ook bestaan. “Maar, zo kunnen wij een breder assortiment aanbieden en hebben wij e-bikes met motoren van verschillende merken op voorraad. Zo is er voor ieder wat wils.”

Naast verkoop, is het ook mogelijk om bij Giant Store Burgum fietsen te huren. Uiteraard is de winkel voorzien van een professionele werkplaats waar service, onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Hier kunt u terecht voor spoedklussen en periodiek onderhoud op afspraak.

Schootstra nodigt u graag uit om een nieuwe e-bike te proberen. "Bezoek één van onze winkels in Burgum of Drachten zodat we u op de juiste maat fiets kunnen zetten en u een uitgebreide proefrit kunt maken. U bent van harte welkom."

Giant Store Burgum | Lageweg 30, 9251 JW Burgum | 0511 206 001 | www.giantstore-burgum.nl

Giant Store Drachten | Noordkade 115, 9203 CH Drachten | 0512-208001 | www.giantstore-drachten.nl