Iede en Marga de Boer van De Boer Tweewielers.
Iede en Marga de Boer van De Boer Tweewielers. Foto: Actief Media

Nieuwe ontwikkelingen bij De Boer Tweewielers:
Iede en Marga de Boer lichten tipje van de sluier op

Eind maart maakten Iede en Marga de Boer van De Boer Tweewielers bekend dat ze hun bedrijf gaan verhuizen naar Burgumerdaam 8 in Burgum. Nu hun plan in een vergevorderd stadium is, lichten de eigenaren graag een tipje van de sluier op.

De afgelopen maanden hebben ze druk geklust zodat de nieuwe werkplaats bijna klaar is. “Wij doen alles zelf”, zegt Marga. “Het wordt een knusse, gezellige ruimte. Wij kijken er echt naar uit om hier binnenkort te mogen starten.” Het ondernemersechtpaar zet de komende weken de puntjes op de i. Voor klanten verandert er weinig. De service en reparatie van fietsen van alle merken blijft op hetzelfde hoge niveau. Ook kunt u gebruik blijven maken van de haal- en brengservice.

Maar er zijn nog meer ontwikkelingen, vertelt Iede. “Wie dacht dat we stopten met de verkoop van nieuwe fietsen en e-bikes heeft het mis. Wij krijgen in de showroom van Vakgarage Bouma & Sepp ruimte ter beschikking. Dit is op de Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 2, schuin tegenover ons huidige pand. Vanaf juli kunt u daar terecht voor nieuwe en tweedehands fietsen en e-bikes. Voor de service, garantie en reparatie kunt u straks terecht in de werkplaats op Burgumerdaam 8.”

Dat de ondernemers vol verrassingen zitten, blijkt uit de volgende aankondiging. “Wij gaan ook de samenwerking aan met Gooitzen Hager en Martina Tolsma van de Ferbining in Feanwâlden. Hier realiseren wij een fietsenreparatiepunt.” Met z’n 38 jaar ervaring als fietsmaker gaat Iede de fietsen die hier binnenkomen repareren. “Maar daarover vertellen wij later meer.”
Wanneer de opening van de nieuwe werkplaats is, maken Iede en Marga binnenkort bekend. Houd Weekblad Actief goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen bij De Boer Tweewielers.

Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 3, 9251 GA Burgum (tot juli) | 0511 – 461388 | deboertweewielers.nl