Afbeelding
Foto: Ingezonden

Optiek Freiberger organiseert
Maui Jim zonnebrillendagen

Aloha, op vrijdag 28 mei en zaterdag 29 mei a.s organiseert Optiek Freiberger de Maui Jim zonnebrillendagen.

Op deze dagen staat de winkel helemaal in het teken van het hawaiiaanse zonnebrillenmerk Maui Jim. Al sinds 1980 zet het hele toonaangevende collecties op de brillenmarkt, wat natuurlijk niet zo gek is: als ze ergens weten waar een goede zonnebril aan moet voldoen, dan is het wel op het zonnige Hawaii.

De zonnebrillen zijn dan ook van superieure kwaliteit. Maui Jim heeft een speciaal glas ontwikkelt dat niet alleen schitteringen filtert maar ook zorgt voor intensere kleuren waardoor je superscherp zicht ervaart. Ook aan het design van de monturen is veel aandacht besteed, ze zitten uitermate comfortabel en zijn een streling voor het oog.

Optiek Freiberger heeft altijd een uitgebreide collectie in de winkel maar op de Maui Jim dagen is tevens de accountmanager van Maui Jim Nederland aanwezig met de gehele collectie. Geïnteresseerd? Kom langs om te passen in onze winkel en laat je uitbreid voorlichten onder het genot van een tropisch hapje en drankje.

Tot ziens namens het team van Optiek Freiberger, Schoolstraat 26, 9251 EC Burgum, 0511-461 934, www.optiek-freiberger.nl