Zorgondernemers Geart Idzinga en zijn partner Annemieke Everaarts.
Zorgondernemers Geart Idzinga en zijn partner Annemieke Everaarts. Foto: Ingezonden

29 mei: open huis op afspraak bij
Fidesta Noflik Wenje in Oentsjerk

Op zaterdag 29 mei 2021 houdt Fidesta Noflik Wenje in Oentsjerk open huis. Vanwege corona gebeurt dit op afspraak. U bent van harte welkom.

Voor sommige ouderen gaat het thuis niet meer, maar ze zijn te goed voor een verpleeghuis. Wonen (eventueel tijdelijk) in Fidesta Noflik Wenje is dan een uitkomst. Ouderen wonen er in hun eigen appartement, eventueel met hun partner.

De bewoners krijgen de lichte tot matige zorg die nodig is en er is altijd iemand nabij (24 uur per dag). De medewerkers zijn nauw betrokken en kennen de bewoners goed. De sfeer is huiselijk. Ook dagbesteding is mogelijk in Fidesta Noflik Wenje.

De afgelopen maanden is Fidesta Noflik Wenje verbouwd en uitgebreid naar 13 appartementen, waarvan de meeste voor maximaal twee personen. “Ze zijn mooi licht en ruim”, aldus Annemieke Everaarts, zorgondernemer van Fidesta Noflik Wenje. “Op dit moment zijn er nog drie appartementen vrij.”

Sinds 1 april zijn Annemieke en haar partner Geart Idzinga de nieuwe zorgondernemers van Fidesta Noflik Wenje. Geart: “Wij vinden het belangrijk dat de bewoners zich gehoord voelen en vooral dingen doen waar ze blij van worden.”

U kunt zich via info@fidesta-noflikwenje.nl of 06 - 21 95 91 96 aanmelden voor het open huis op zaterdag 29 mei a.s. De tijden zijn van 10.00 - 12.00 uur en van 13.30 - 15.30 uur.