De compressietherapeuten hebben altijd kousen in meerdere maten bij zich in de kousenbus.
De compressietherapeuten hebben altijd kousen in meerdere maten bij zich in de kousenbus. Foto: Ingezonden

Helfrich Compressiezorg: Kousen aanmeten, ook bij u aan huis!

Veel mensen denken dat het aanmeten van therapeutische elastische kousen in het ziekenhuis moet gebeuren. Volgen compressietherapeut Klaas Helfrich is dat helemaal niet nodig. “In onze praktijkruimten in Drachten en Surhuisterveen meten wij graag uw kousen op. En wanneer u niet meer zo mobiel bent, komen wij met de kousenbus bij u thuis. Zo kunt u onnodige ziekenhuisbezoeken voorkomen.”

Bij Helfrich Compressiezorg draait alles om de beste compressiezorg en het ontzorgen van de klant. Helfrich vindt het daarnaast heel belangrijk dat mensen vlot worden geholpen. “Lang wachten is vervelend. Daarom heeft u bij ons binnen twee dagen al een afspraak. Vaak komen onze ambulante compressietherapeuten dezelfde week nog bij u thuis.” Hoeven de kousen niet op maat te worden gemaakt? Dan heeft u de kousen direct in huis, want de compressietherapeuten hebben altijd kousen in verschillende maten bij zich in de kousenbus. De medewerkers van Helfrich denken altijd actief mee, zodat onnodige kosten worden voorkomen.

Helfrich Compressiezorg levert niet alleen beenkousen, maar ook armkousen, compressiebroekjes, thoraxbandages, klittenbandzwachtels en verbandschoenen. Ook kunt u er terecht voor aan- en uittrekhulpmiddelen voor elastische kousen en alternatieve compressiehulpmiddelen. Er kan zelfs een ergotherapeut bij u langskomen voor instructies over de aantrek- en uittrekhulpmiddelen. Net als de therapeutische elastische kousen, klittenbandzwachtels en hulpmiddelen krijgt u dit vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.

Voor meer informatie, een afspraak of het kopen van een glijzak, griphandschoenen of de inmiddels befaamde Helfrich kousengel voor onder de kousen, kunt u dagelijks (het liefst ’s ochtends) bellen met 0512-745151.

Helfrich Compressiezorg | De Kolk 16, Surhuisterveen of Morra 2 Drachten, ingang noord | 0512-745151 | www.helfrichcompressiezorg.nl