Carwash De Zwette in Feanwâlden:
"Tige tank foar jimme fertrouwen”

‘Carwash de Zwette’ is inmiddels meer dan 25 jaar een begrip in Feanwâlden en omstreken. Dus vinden Yde en Anneke “it wol moai west en dogge wy in stapke tebek.”

Maar klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de toekomst van het familiebedrijf. Zoon Anne Jan, al vanaf zijn 15e werkzaam in het bedrijf, zal met trots het stokje overnemen van zijn vader. Anne Jan is er klaar voor, en ziet de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet. Ondanks het sluiten van de bekende wasstraat, zijn er sinds kort geheel vernieuwde washallen in gebruik, die 24 uur per dag open zijn.

“It wurdt allinich mar makliker”, vertelt Anne Jan, “de minsken ride de auto de waskhallen yn, klikke op in programma, kinne kieze út seis programma’s en kinne ek kontaktleas betelje. Ideaal!” Zodoende kan Anne Jan zich meer gaan richten op het in- en verkopen van occasions en op reparaties van auto's: ‘Autobedrijf de Zwette’ en ‘Carcleaning’. Er is nu een speciale lakbescherming van Cartec, dat tot tien jaar bescherming biedt.

De shop blijft natuurlijk open, waar de klanten hun vertrouwde produkten kunnen kopen, voor het schoonmaken en schoonhouden van hun auto, en overige automaterialen. Al met al mag de klant nog steeds de goede service verwachten, zoals ze al 27 jaar gewend zijn.

Yde en Anneke zullen een stapje terug doen, al kruipt het bloed waar het niet gaan kan, ze zullen zeker op de achtergrond actief blijven. “Ut namme fan Carwash de Zette: tige tank foar jimme fertrouwen yn ús!”

Autobedrijf de Zwette – Ocassions, reparatie & onderhoud | De Swette 3 D in Feanwâlden | Tel. 0511-476115