Afbeelding
Foto: Ingezonden

Stichting Survival Kootstertille
verrast bewoners De Koaster

De bewoners van De Koaster in Kootstertille zijn verrast met draaiorgelmuziek en gebak met koffie.

Sinds de coronamaatregelen van kracht zijn, is er ook voor de bewoners niet veel te beleven. Bezoek is niet tot nauwelijks mogelijk, en er wordt weinig georganiseerd om er op uit te gaan. Wegens het annuleren van de Stertil Survivalrun hebben de bewoners het uitzicht op de spectaculaire vijver hindernis dit jaar ook moeten missen. Om de bewoners een hart onder de riem te steken kwam Stichting Survival Kootstertille op bezoek met muziek en lekkers.

Elk jaar doneert de Stichting Survival Kootstertille een bedrag aan een goed doel. Dit jaar ging deze donatie in de vorm van draaiorgelmuziek en gebak naar de bewoners van De Koaster in Kootstertille.

Rond 10.00 uur was het voor even gedaan met de rust. Er kwam een draaiorgel vol Hollandse muziek voorrijden. Ook was er heerlijk gebak bij de koffie. Er waren veel glimlachen, handen in de lucht en hier en daar een voetje van de vloer. Volgend jaar hoopt de Stichting Survival Kootstertille dat de bewoners weer blij gemaakt kunnen worden met met sportieve activiteiten.

De bewoners van seniorencomplex De Koaster in Kootstertille aan het gebak.