Afbeelding
Foto: Actief Media

Woonwinkel IJtsma Livingworld compleet vernieuwd

IJtsma Livingworld heeft een metamorfose ondergaan. Van januari 2020 tot en met april dit jaar is de woonwinkel flink verbouwd. Vorig jaar kwam er al 6000? bij en dit jaar is het oude gedeelte van het familiebedrijf aangepakt. In het nieuwe gedeelte zijn er van het merk Budget Home Store keukens en bedden te vinden en het grootste Feelings assortiment van Noord-Nederland. Op de bovenverdieping is de designafdeling opnieuw ingericht en ruim opgezet met merken als Zuiver, BePureHome, BY-BOO en Urban Sofa.

Van een nood een deugd maken

Het nieuwe gedeelte was net open toen het familiebedrijf in december dicht moest door de tweede lockdown. “We hebben van de nood maar een deugd gemaakt”, vertelt eigenaar Heine van der Meer. “Samen met het personeel hebben we het oude gedeelte van de woonwinkel gerestyled. Iedereen heeft meegeholpen met het slopen en met het plaatsen van nieuwe plafonds, wanden en vloeren.” Het oude gedeelte ziet er weer als nieuw uit.

Nieuwe tuinafdeling

“En onze tuinmeubelafdeling is ook vernieuwd”, zegt Van der Meer. Op de eerste verdieping zijn verschillende stijlen te vinden van klassieke meubelen tot hippe plastic varianten. IJtsma Livingworld verkoopt onder andere hangstoelen, meubels van kunststof vlechtwerkdraad, houten loungesets en plastic kuipstoelen. Daarnaast zijn er parasols, sfeerhaarden, kussenboxen, heaters en tuinkleden verkrijgbaar. Alles voor een mooie zomer.

Kracht van het bedrijf

IJtsma Livingworld kan uit alle prijsklassen leveren. “Van budget tot het hoger segment”, aldus Van der Meer. “Klanten kunnen op hun gemak in de 20.000? woonwinkel nieuwe meubels, gordijnen en vloeren uitzoeken en daarnaast een goed advies krijgen. Dat is de kracht van ons bedrijf.”

Mensen blijven vaak een hele middag in de woonwinkel om dingen uit te zoeken, omdat alles onder een dak verkrijgbaar is. “Er heerst bij ons een gemoedelijke sfeer en service is bij ons het belangrijkste dat er is. We proberen zo goed mogelijk alles op te lossen. Mensen komen hierdoor van heinde en ver graag bij ons winkelen.”

IJtsma Livingworld
De Wending 2
9865 VC Opende
0594-659218
www.ijtsma.nl

Afbeelding
Afbeelding