Het team van Kies Koers: Jan Willem van Rangelrooij, Rennie Hoekstra, Ymkje de Vries en Margriet Postma.
Het team van Kies Koers: Jan Willem van Rangelrooij, Rennie Hoekstra, Ymkje de Vries en Margriet Postma. Foto: Ingezonden

Ontdek jouw mogelijkheden tijdens de Introductie: NLP in één dag van Kies Koers

Hoe zou het zijn als je dat zou kunnen doen wat je het liefst doet? Op woensdag 12 mei kun je ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn tijdens de Introductie: NLP in één dag van Kies Koers. Je maakt kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en ontdekt hoe je het kunt toepassen.

NLP gaat over communicatie met anderen en met jezelf. Want hoe je tegen jezelf praat is niet altijd helpend voor dat wat je wilt bereiken. Kies Koers helpt je graag om dit soort patronen bij jezelf te ontdekken. “In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt en je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven”, zegt NLP Master Trainer en Master Coach Ymkje de Vries. Ze vindt ontwikkeling heel belangrijk. “Dit staat bovenaan bij onze manier van werken. We zorgen ervoor dat mensen in beweging komen, mentale beweging is immers minstens zo belangrijk als fysieke beweging.”

De trainers en coaches van Kies Koers willen ook jou in beweging brengen. "Stel je voor hoe het zou zijn als je echt zou kiezen voor jouw passie en jouw toekomst en dat ook de mensen in jouw omgeving daar baat bij hebben. Neem vandaag nog de stap en schrijf je in via www.kieskoers.nl.”

De investering voor de dag is 95 euro. Het normale tarief is 135 euro. Als je besluit om na deze dag deel te nemen aan de NLP Practitioner opleiding of de NLP Business 6-daagse, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de investering voor de opleiding.

Kies Koers, Prins Bernhardstraat 1a/203, 9251 GJ Burgum, 06-13362669, www.kieskoers.nl, info@kieskoers.nl