Afbeelding
Foto:

Giant Store Burgum is verhuisd naar de Lageweg 30 te
Burgum


Vijf jaar geleden startte Giant Store Burgum in het pand van AutoSchat aan de Florynweg in Burgum. Nu is Eric Schootstra, de eigenaar, klaar voor de volgende stap. Hij is verhuisd met zijn fietsenzaak naar de Lageweg 30 in Burgum. “Wij hebben nu een eigen pand in het centrum van Burgum, hier zitten wij op een super(zicht)locatie, en verwachten daardoor nog meer aanloop."

“Ik had een leuke plek daar in het pand van AutoSchat, maar op deze locatie kan ik veel meer beleving creëren. Het is fijn om nu echt een eigen plek te hebben." Hij merkt dat de consument terugkomt op het aankopen van een fiets via internet. De fysieke winkel is daarom belangrijk. "Mensen willen een fiets toch in het echt zien en er even een stukje op fietsen. Daarnaast stellen wij de fiets hier in de winkel helemaal op de persoon af. En mocht er wat met een fiets zijn, dan kun je hier gemakkelijk naar binnen stappen. Wij houden het graag laagdrempelig.”

De komende tijd wil Schootstra zijn fietsengamma verder uitbreiden. Zo voegt hij meerdere merken aan het assortiment toe zoals Qwic, Rih, Victoria, Bimas en Ebike Das Original. Deze merken komen naast het assortiment van Giant op de winkelvloer te staan. De naam Giant Store Burgum blijft eerst dan ook bestaan. “Maar, zo kunnen wij een breder assortiment aanbieden en hebben wij e-bikes met motoren van verschillende merken op voorraad. Zo is er voor ieder wat wils.”

Naast verkoop, is het ook mogelijk om bij Giant Store Burgum fietsen te huren. Uiteraard is de winkel voorzien van een professionele werkplaats waar service, onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Hier kunt u terecht voor spoedklussen en periodiek onderhoud op afspraak. “Bij aanschaf van een fiets is de eerste beurt altijd gratis. Als u zich aan het oriënteren bent om een nieuwe e-bike aan te schaffen, wacht niet te lang, in verband met de verwachtte schaarste. Kom langs!"

Giant Store Burgum | Lageweg 30, 9251 JW Burgum | www.giantstore-burgum.nl | 0511-206001