De winkel van Feddema Postzegels, Munten, Goud & Zilver aan de Stationsweg 38 in Drachten.
De winkel van Feddema Postzegels, Munten, Goud & Zilver aan de Stationsweg 38 in Drachten. Foto: Actief Media

Verzamelingen en andere waardevolle
bezittingen verkoopt u vertrouwd bij Feddema

Martin Feddema, de mede-eigenaar van Feddema Postzegels, Munten, Goud & Zilver merkt dat veel mensen door corona aan huis gekluisterd zijn. “Mensen zijn thuis aan het opruimen en komen dan collecties tegen waar ze niks meer mee doen. Ze nemen dan contact met ons op om te horen of wij er ook interesse in hebben.” Feddema koopt heel uiteenlopende collecties in. “Van de bekende postzegels en munten tot aan oud speelgoed en Swarovski kristallen. In overleg kunnen wij ook bij u thuis komen.”

De vele collecties die Feddema aangeboden krijgt, geven Martin Feddema soms wat een dubbel gevoel. “Het liefst hadden ook wij natuurlijk geen coronacrisis gehad. Wij leven dan ook heel erg met iedereen mee, die op een of andere manier getroffen wordt door corona. Al realiseren wij ons ook dat de opruimwoede die ontstaan is door corona, ervoor zorgt dat meer mensen collecties te koop aanbieden.”

De winkel van Feddema aan de Stationsweg is open op afspraak. Uiteraard houden alle medewerkers zich aan de regels zoals die opgesteld zijn door het RIVM. “Wij proberen de afspraken zoveel mogelijk over de dag te verspreiden. Er zijn dan nooit teveel mensen in de winkel, zodat u bij ons een veilige taxatie kunt laten uitvoeren. Daarnaast vinden wij het prettig dat wij meer tijd hebben om u beter van dienst te kunnen zijn.”

In de loop der jaren is Feddema uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dat zoveel mensen Feddema weten te vinden, komt volgens de eigenaar door de goede reputatie van het familiebedrijf. “In de 40 jaar dat wij bestaan, hebben wij een ruime expertise opgebouwd. Betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht staan hoog bij ons in het vaandel. En wij bieden een eerlijke prijs. Dat waarderen veel mensen.”

Naast collecties van verzamelaars, krijgt Feddema ook veel verzamelingen uit bijvoorbeeld erfenissen aangeboden. “Ook grote collecties nemen wij graag over. Hiervoor kunnen wij de taxatie ook bij u thuis uitvoeren. Mocht u nog een mooie verzameling hebben die u van de hand wilt doen, bel dan gerust 0512-510996 voor het maken van een afspraak. Met alle waardevolle bezittingen kunt u bij ons terecht.”

Heeft u goud of zilver liggen dat u wilt verkopen? Ook dan komen de taxatiespecialisten van Feddema graag met u in contact. “U kunt nu profiteren van de hoge goud- en zilverprijzen.”

Feddema - Goud & Zilver, Postzegels- en Muntenhandel | Stationsweg 38, Drachten | 0512-510996 | info@feddema.nl | www.feddema.nl