De verkooptuin van De Kruidhof in Buitenpost
De verkooptuin van De Kruidhof in Buitenpost Foto: Actief Media

De Kruidhof in Buitenpost onderzoekt mogelijkheden voor opening

De Kruidhof in Buitenpost is bijna klaar voor de opening van het nieuwe seizoen. Het voorjaar hangt in de lucht en een nieuw seizoen vol tuininspiratie, heerlijke geuren en prachtige kleuren staan te wachten. Toch is het nog onduidelijk wat er precies mogelijk is, nu door de maatregelen ook een opening op 5 april er niet in zat.

Er wordt inmiddels nagedacht over een opening op afspraak van de winkel en de verkooptuin. Deze worden klaargemaakt om klanten op een fijne en veilige manier te kunnen ontvangen. Denk naast de veiligheidsprotocollen aan het schoonmaken van de entree en de schappen, het vullen van de schappen met nieuwe producten en het opleiden van nieuwe vrijwilligers.

In de tuinen wordt ook hard gewerkt: “Er wordt heel veel schoongemaakt, aangeplant en klaargezet. De prachtige tuingeraniums zijn écht de moeite waard”, aldus De Kruidhof. “We hebben een ruim en mooi assortiment klaarstaan en hopen je dit voorjaar te mogen begroeten!”

Op dinsdag 27 april is het Koningsdag. Als de maatregelen rondom Covid-19 het toelaten, ontvangen we u graag vanaf 10.00 uur. U bent, als het mogelijk is, van harte welkom om de tuinen te bewonderen, inspiratie op te doen en eventueel planten of leuke souvenirs te shoppen in onze verkooptuin en/of winkel.

Ondanks de onzekere opening, is De Kruidhof wel op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers. We hebben vacatures voor de tuin, de kwekerij en ook bij de balie/receptie kunnen we nog een paar handjes gebruiken. Op onze website kun je lezen wat onze vrijwilligers zo leuk vinden aan het werken bij De Kruidhof en hoe je kunt solliciteren. Wil je meer informatie? Kijk dan snel op

www.dekruidhof.nl/vrijwilligerswerk

.