Afbeelding
Foto: Pixabay

Wandeling Auti Kafé in Burgum

In het kader van de Autismeweek 2021 is er zaterdag 27 maart een ‘van punt naar punt wandeling’ in Burgum.

Van 27 maart tot en met 4 april vindt de NVA Autismeweek 2021 plaats, met als thema: Autisme. (punt). Tijdens deze Autismeweek vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) onder meer aandacht voor de positieve gezondheidseffecten van bewegen. Ook staan we stil bij hoe het anno 2021 is om autisme te hebben. Is dat nog altijd een ‘punt’? Zo ja, voor wie dan? Voor de persoon met autisme zelf of vooral voor de omgeving?

In Burgum is een wandelroute van zo’n 5 km uitgezet, waarbij onderweg op verschillende punten een activiteit georganiseerd wordt. Deelnemers wandelen corona-proof in tweetallen of met het eigen gezin/huishouden. Iedereen van 0 tot 100 jaar, die 5 km kan wandelen is van harte uitgenodigd. Aan het einde is voor elke deelnemer een goodybag en drankje.

De tocht wordt georganiseerd met de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) regio Friesland en Stichting Autisme Campus. De start is tussen 13.00 en 14.00 uur bij De Pleats in Burgum (marktzijde). Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.autikafe.nl en www.autismeweek.nl