Ella van Duinen tussen de koeken en het banket.
Ella van Duinen tussen de koeken en het banket. Foto: Actief Media

Ella van Duinen begint 'Koek en co'

'Koek en co' is de naam van een nieuw bedrijfje in Burgum van Ella van Duinen. Het gaat om dagbesteding, begeleiding en re-integratie van mensen in een kleinschalige vorm.

"Dat gebeurt in samenwerking met een groothandel in koek en banket op het bedrijventerrein in Burgum-West", legt zij uit. “We hebben hier zo'n honderd soorten", weet één van de betrokkenen van deze groothandel. Die zetelt inmiddels een jaar of drie in een loods in Burgum. De klanten zijn supermarkten in vooral Friesland.

Samenwerken met anderen

De dagbesteding zal zich vooral bezig houden met het inpakken van allerlei koek en banket en alles wat daarbij komt kijken. “De nadruk in de dagbesteding ligt niet op het zo snel mogelijk werken, maar belangrijk is dat iemand zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen en door kan groeien Het bijzondere van dit concept is dat we binnen het bestaande bedrijf werken, waardoor er veel mogelijkheden zijn om samen te werken met de reguliere werknemers”, legt Ella van Duinen uit.

Sfeer proeven

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om bij koek&co te komen werken? Bel of stuur een berichtje naar Ella. Ook kun je op afspraak even langs komen om de sfeer te proeven.

Koek & Co | Ella van Duinen | tel. 06 - 11060283 | e-mail: koekencoburgum@gmail.com | ook op facebook.