Afbeelding
Foto: Ingezonden

Trouw- en aanzoekringendagen:
grote collectie bij Juwelier De Slag

In de grote verbouwde boerderij van Trend Juwelier De Slag in Ureterp zijn het deze maand de Trouwringen en Aanzoekringen Dagen. Gedurende deze dagen zijn de nieuwste collectie ringen aanwezig. Dagen waar er acties zijn en iedereen een mooi verrassingspakket ontvangt bij aankoop van hun relatieringen.

“We hebben sinds kort een prachtige trouwruimte waar stellen in alle rust hun droomringen kunnen uitzoeken,” vertelt Hilde Ferbeek, eigenaar van Juwelier De Slag. “Bij ons vind je één van de grootste trouwringen collectie van het Noorden en nemen we graag de tijd voor het uitzoeken en helpen we graag bij het vinden van die speciale ringen. Naast heel veel gouden ringen hebben we ook een titanium collectie. Het voordeel van titanium is dat het super licht en anti allergisch is,” legt Hilde enthousiast uit. “Nieuw zijn de ringen gemaakt van zwart Carbon gecombineerd met goud, prachtige ringen, voor mensen die net even iets anders willen,” vervolgt ze.

Voor alle bruidsparen hebben ze bij De Slag deze maand een speciale actie waarbij de herenring gratis is bij aankoop van een damesring. Dit geldt voor de gehele Happy Love Collectie. Verder ontvangen alle bruidsparen bij aankoop van hun ringen een prachtig gratis verrassingspakket.

Juwelier De Slag werkt op afspraak dus neem even contact met ze op, dan helpen ze je graag verder, tel. 0512-301695

Trend Juwelier De Slag, Selmien West 2,
Ureterp, www.deslag.nl, juwelier@deslag.nl