Afbeelding
Foto: Ingezonden

Bangma Optiek na stijlvolle verbouwing klaar voor de toekomst

Met het zetten van de laatste puntjes op de i is afgelopen dinsdag de verbouwing van Bangma Optiek afgerond. De winkel is compleet vernieuwd en op een prettige manier aangepast aan het nieuwe normaal.

De winkel is helemaal gerestyled en nu nog meer ingericht om goed advies te kunnen geven. Klanten kunnen aan de pastafels, die door de mensen van Bangma ‘Coupés’, worden genoemd, persoonlijk advies krijgen. “Hiermee hebben we een plek gecreëerd waar we echt tijd en aandacht aan klanten kunnen schenken. Zodat we klanten goed kunnen adviseren over de juiste kijkoplossing en de best passende stijl’. Vertelt Roy Bangma.

De controle- en meetruimtes hebben niet alleen qua uitstraling, maar ook qua inhoud een flinke upgrade gekregen. Zo i s er een nieuwe cornea analyser geïnstalleerd. Hiermee brengt Bangma Optiek het hoornvlies helemaal in kaart en onderzoeken ze nachtzicht en droge ogen nog zorgvuldiger. “Een behoorlijk investering ja. Maar we kunnen het oog van voor naar achter, van van traanlaag tot en met netvlies onderzoeken. Zo leveren we de hoge kwaliteit oogzorg die klanten van ons verwachten. Het helpt om net even dat stapje extra te kunnen zetten”, vertelt Ide Bangma. Met deze verbouwing verwacht Bangma Optiek klaar te zijn voor de toekomst en klanten goed van dienst te kunnen blijven, zowel qua oogzorg als extra aandacht en advies.

Bangma Optiek, Noorderbuurt 11,
9203 AK Drachten, Telefoon: 0512-513495, www.optiekbangma.nl