Eino Bloemhof voor het nieuwe pand op De Hemmen 78 in Drachten.
Eino Bloemhof voor het nieuwe pand op De Hemmen 78 in Drachten. Foto: Ingezonden

Breman Daktechniek verder als Daktec op nieuwe locatie in Drachten

Eind vorig jaar heeft Peter Riezebos, de directeur van Breman Daktechniek, de dakbedekkingsbedrijven in Drachten, Meppel en Harderwijk overgenomen van Breman. De overname heeft per 1 januari jongstleden plaatsgevonden en de bedrijven gaan verder onder de naam Daktec. Onlangs verhuisde Daktec Drachten van de oude Breman-locatie op de Hemmen 28 naar De Hemmen 78. Bedrijfsleider Eino Bloemhof is heel blij met de nieuwe locatie. “Wij hebben hier flink meer ruimte”.

Het nieuwe pand heeft een aantal kantoren en een hal van bijna duizend vierkante meter. Ruimte genoeg om te groeien, maar dat is volgens Bloemhof niet het hoofddoel. We willen geleidelijk groeien, maar het waarborgen van de continuïteit voor de opdrachtgevers en de kwaliteit handhaven is het belangrijkste.

Hoewel Bloemhof met veel plezier werkte onder de Breman vlag, vindt hij het voorbestaan onder de nieuwe naam een goede ontwikkeling. "De lijnen zijn korter geworden en we kunnen sneller inspelen op ontwikkelingen, hetgeen onze concurrentiepositie ten goede komt." Voor zowel opdrachtgevers als de medewerkers heeft de overgang geen consequenties.

Voor de komende tijd is de inzet om de relaties met bedrijven aan te halen. "We willen de samenwerking meer benadrukken. Mijn overtuiging is dat de faalkosten in de bouw omlaag kunnen door nog beter samen te werken."

Daktec Drachten | De Hemmen 78 Drachten | 0512 571 144 | drachten@daktec.nl | www.daktec.nl