Jan Auke Steegstra (rechts) overhandigt symbolisch het eerste Pro-Actief-lidmaatschap aan burgemeester Jeroen Gebben.
Jan Auke Steegstra (rechts) overhandigt symbolisch het eerste Pro-Actief-lidmaatschap aan burgemeester Jeroen Gebben. Foto: Actief Media

Burgemeester Jeroen Gebben is Pro-Actief

Vandaag is de Pro-Actief lidmaatschapscampagne gestart. Door lid te worden van Actief, wij noemen dit Pro-Actief worden, krijg je toegang tot extra artikelen op actiefonline.nl. Daarnaast kun je hier artikelen lezen, die pas later in de krant verschijnen. Maandag reikte directielid van Actief Media Jan Auke Steegstra symbolisch het eerste Pro-Actief-lidmaatschap uit aan burgemeester Jeroen Gebben van Tytsjerksteradiel.

Het Pro-Actief-lidmaatschap sluit goed aan bij de nieuwe koers van Actief Media. Begin januari lanceerden wij het nieuwe design van Weekblad Actief samen met onze nieuwe website. Hier hebben wij veel goede reacties op ontvangen. Ook burgemeester Gebben is te spreken over het nieuwe design. "Ik fyn de krante der echt in stik op foarĂșt gien." De burgemeester spreekt ook zijn waardering uit over de nieuwe koers van Actief Media. "Moai dat jimme trochĂ»ntwikkeljen bliuwe. Jimme steane gelokkich net stil."