Zorgboerderij De Witrik biedt kleinschalige dagbesteding eneen prettige sfeer.
Zorgboerderij De Witrik biedt kleinschalige dagbesteding eneen prettige sfeer. Foto: Ingezonden

Dagbesteding Zorgboerderij De Witrik

Zorgboerderij de Witrik biedt volwassenen en ouderen (18-99 jaar) met een begeleidingsvraag activiteiten aan, om de dag prettige en zinvol door te brengen. De kleinschalige dagbesteding is aan de rand van Twijzelerheide, op een authentieke boerderij met koeien, kleinvee en groente- en bloementuinen.

De dagbesteding biedt structuur en zinvolle activiteiten, lichaamsbeweging en sociale activiteiten. En het leren en behouden van vaardigheden. De dagbesteding kan bijdragen aan het ontlasten van de thuissituatie.
Bezoekers hebben altijd te maken met vertrouwde gezichten. De huiselijke sfeer en diverse activiteiten zorgen ervoor dat bezoekers zich prettig voelen. In de middagpauze wordt een warme maaltijd aangeboden. Even uitrusten in een comfortabele stoel is mogelijk. Dagbesteding wordt gefinancierd via de WMO of WLZ. Bij interesse bent u welkom voor een vrijblijvend bezoek. Ook proefdraaien is mogelijk.

Meer info: www.zorgboerderijdewitrik.nl, Zorgboerderij De Witrik, Wyldpaed West 30, 9287 VK Twijzelerheide, tel. 06-46527723.