Op www.lawei.nl/kidsweek staan ook dansvideo's.
Op www.lawei.nl/kidsweek staan ook dansvideo's. Foto: Mango Pictures

Kidsweek De Lawei gaat online door

DRACHTEN - In De Lawei staat de voorjaarsvakantie in het teken van de kidsweek, deze keer in een digitaal jasje. Zo worden er gratis workshops georganiseerd van Drumschool Dr888, is er het KidsAtelier en kan je online voorstellingen en dansvideo’s bekijken.

Samen met drumschool Dr888 wordt de workshop BoemTsjakkaBoem georganiseerd. Met docent Henri gaan de deelnemers drummen met objecten uit het eigen huis, denk aan emmers en pollepels. De workshop is op woensdag 24 februari van 15.00 tot 15.30 uur voor de leeftijden 5 tot en met 10 jaar.

Schilderen met vierkanten, driehoeken, cirkels en heel veel kleur; dat is hoe Picasso te werk ging. Tijdens het KidsAtelier leert de deelnemer zelf ook zo te tekenen en te schilderen. Via Teams worden de workshops gegeven door docent Amarins. De online workshop vindt plaats op vrijdag 26 februari van 10.00 tot 11.30 uur voor 5 tot en met 8 jaar en van 12.30 tot 14.00 uur voor 9 jaar en ouder. Beide workshops zijn gratis, maar aanmelden is wel verplicht via www.lawei.nl/kidsweek.