Dit zijn de schriften, die volgende week worden verspreid. Ze zijn gedrukt door Henk Jan van der Let uit Burgum.
Dit zijn de schriften, die volgende week worden verspreid. Ze zijn gedrukt door Henk Jan van der Let uit Burgum. Foto: Ingezonden

Schrijfactie Protestantse Gemeente Burgum

BURGUM - Tot half april gaan schriften rond door heel Burgum! De Protestantse Gemeente Burgum nodigt Burgumers van harte uit om iets in het schrift te schrijven. Iedereen kan meedoen, jong en oud, kerkelijk en niet kerkelijk!

Hoe ziet deze actie eruit?

Iedere schrijver vult één pagina en zet zijn naam en adres in het schrift. Denk bij het schrijven aan anekdotes, een gedicht, een tekening of tip. Ook vind je in het schrift een precieze beschrijving en hoe om te gaan met de coronaregels tijdens het lezen en schrijven. Ook worden er allerlei tips gedeeld. De schrijver geeft het schrift binnen drie dagen door op een van de straten die voorin het schrift staat vermeld. Zo kunnen we iets met elkaar delen in coronatijd. Half april hopen we dat de eerste schrijver het schrift terug ontvangt.

Coronaproof advies; voor en na gebruik van het schrift je handen wassen en je gezicht niet aanraken tijdens het lezen. Bij het doorgeven van het schrift de 1,5 meter in acht nemen.