Afbeelding
Foto: Busbus

Online sessie Bibliotheek Drachten over verduurzamen van woning

DRACHTEN - Duurzaam wonen, waar moet je eigenlijk beginnen? Tijdens de online informatiebijeenkomst op woensdagavond 17 februari duik je samen met Bibliotheek Drachten in de duurzame wereld. Wat is er allemaal mogelijk bij het verduurzamen van je huis en wat zijn daar de voor- of nadelen van? Deze avond geeft je praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Na een algemene introductie wordt de groep opgedeeld in deelsessies waarbij vier deskundige energiecoaches van Gemeente Smallingerland je persoonlijk tips kunnen geven over een specifiek onderwerp of je kunnen doorverwijzen naar een andere instantie. Zo is deze bijeenkomst voor iedereen geschikt, voor de beginner als de meer ervaren inwoner op het gebied van duurzaam wonen.

De bijeenkomst is gratis, en vindt online plaats via het Zoom kanaal van de bibliotheek. Na aanmelding ontvang je een duidelijke handleiding om het online videoprogramma te gebruiken.

Aanvang van de sessie is 19.15 uur en deze duurt tot 21.00 uur. De informatiesessie is gratis te volgen, maar aanmelden is noodzakelijk. Meer op www.bibliotheekdrachten.nl