Voor handige vakmensen is er volop werk.
Voor handige vakmensen is er volop werk. Foto: Inghezonden

Pak je kans en pak je carrière!

FRYSLAN - Nederland bouwt volop. En maximaal duurzaam. Voor vakmensen in de elektrotechniek of installatietechniek ligt het werk voor het oprapen.

Samen met leuke collega’s realiseer jij elke dag aansprekende projecten. Denk bij woningen bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen, vloer- en infraroodverwarming. Maar ook fabrieken en weg- en waterwerken en nog veel meer zitten te springen om handige vaklui. Start jouw carrière bij bij IW Noord, Oost & Flevoland!

Heb je gevoel voor techniek? Heb je twee rechterhanden en denk je graag na over slimme technische oplossingen? Kies dan voor een carrière in de elektrotechniek of installatietechniek. Start bij IW Noord, Oost & Flevoland. Hier combineer je vanaf dag één werk en opleiding én steek je direct een mooi startsalaris in je zak. En IW betaalt voor honderd procent je opleidingskosten.

Je krijgt een beroepsbegeleidende opleiding (BBL) bij IW Noord, Oost & Flevoland. Je gaat één dag in de week naar een ROC bij jou in de buurt voor het theoretische deel van je opleiding. Je komt één dag per twee weken naar IW voor praktijktraining, op MBO-niveau 2, 3 of 4. De rest van de werkweek werk en leer je in de praktijk bij een leerbedrijf dat IW samen met je uitzoekt. Ook voor zij-instromers zijn er volop mogelijkheden op maat.

Kijk op: Noord, Oost & Flevoland - IWNederland , daar zie je waar je voor een Open Huis terecht kunt. Interesse? Schrijf je direct in.