Tonny Goettsch in haar woning in Surhuisterveen.
Tonny Goettsch in haar woning in Surhuisterveen. Foto: Ingezonden

Compacte tweedelige waterontharder van Mezutec past ook in kleine ruimtes

SURHUISTERVEEN - Sommige mensen denken dat waterontharders grote logge apparaten zijn, die veel ruimte innemen. Dat waterontharders ook prima te installeren zijn in kleinere ruimten, bewijst Mezutec met de installatie van een tweedelige waterontharder in een meterkast in Surhuisterveen. Eigenaresse Tonny Goettsch in Surhuisterveen is heel tevreden: "De waterontharder voldoet heel goed."

Kennissen hadden haar enthousiast gemaakt voor waterontharders. "Ze zeiden: 'Het is zo heerlijk met douchen, je haar zit na het wassen beter en je hebt geen last meer van kalkaanslag.' Ze waren zo positief!"

Door de lovende verhalen besloot ze ook een waterontharder aan te schaffen. Op internet zocht ze naar leveranciers en kwam bij Mezutec uit. "Ik koop graag bij bedrijven in de buurt. Mezutec is een bedrijf met korte lijnen. Dat spreekt mij aan. Daarnaast hebben zij als voordeel dat je de cilinder en zoutvoorraad afzonderlijk van elkaar kunt plaatsen. Ik wilde de waterontharder namelijk in de meterkast hebben, anders was er geen plek voor."

Inmiddels heeft Tonny Goettsch de waterontharder bijna een jaar en is ze er nog steeds heel blij mee. "Het klinkt misschien raar, maar het water is heel zacht. Douchen is nog aangenamer geworden. Ik heb minder last van een droge huid. En het is heel plezierig dat dat er geen kalkaanslag meer is."

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl