Hete bliksem van appeltjes, rode kool en wildstoof.
Hete bliksem van appeltjes, rode kool en wildstoof. Foto: Ingezonden

'Uitgekookt' maakt luxe maaltijden
voor iedereen bereikbaar

We zitten meer thuis dan ooit, missen sociale contacten en corona ligt op de loer. Het is daarom extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Zowel lichamelijk als mentaal. Daarom biedt maaltijdservice Uitgekookt een nostalgische winterspecial aan voor een klein prijsje: hete bliksem met wildstoof en rode kool.

“Voor iedereen een verwenmomentje voor een betaalbare prijs", is de filosofie van Uitgekookt. “Dus ook als je thuis zit, de supermarkt wilt mijden of gewoonweg even niet wilt koken”, vertelt eigenaar Johan van Marle. Daarom bezorgen ze koelverse maaltijden aan huis, boordevol groenten en zonder onnodige toevoegingen.

“Speciaal voor de koude wintermaanden is er nu een aanbieding om toch een klein beetje verlichting te brengen in deze lastige en mogelijk eenzame tijden.”

Frisse appel, wildstoof en rode kool

De chefkok van Uitgekookt biedt aan: stamppot hete bliksem met frisse appeltjes, lichtzoete rode kool en een kruidige wildstoof van hert. "Gezonde 'comfort food': eten waar je blij van wordt met dat nostalgische gevoel. Een gerecht zoals oma hem zou maken, maar nu gratis en gekoeld bij je thuisbezorgd. Heerlijk om thuis van te genieten en je betaalt er maar vijf euro voor, in combinatie met vier andere gerechten."

Gevarieerd en gezond eten was nog nooit zo makkelijk. Gun uzelf ook wat lekkers! Bestel via UITGEKOOKT.NL of bel 085-0190068.