Robert Feddes uit Feanwâlden voor de Schierstins met zijn nieuwe boek 'Kanker Knock-out'.
Robert Feddes uit Feanwâlden voor de Schierstins met zijn nieuwe boek 'Kanker Knock-out'. Foto: Actief Media

“Samen voor Kanker Knock-Out”

FEANWALDEN – Robert Feddes woont sinds een jaar met z’n vrouw Danielle in het mooie Feanwâlden. Ze verhuisden van Rockanje aan de Zuid-Hollandse kust naar Friesland en wonen nu op steenworp afstand van de Skierstins, en bovendien vlakbij natuurgebieden in de nabije omgeving.

Robert is een Rotterdamse bedrijfseconoom en werkt al 30 jaar als teambuilder en trainer voor tal van bedrijven. "Mijn kracht is mensen te helpen problemen op te lossen door oorzaken aan te pakken", vertelt Feddes. In 2002 werd hij gevloerd door rugproblemen. "De huisarts en fysio’s zeiden dat ik er mee moest leren leven, maar dat zit niet in mijn aard."

Hij ontwikkelde een oplossing voor zijn rugklachten. "Inmiddels hebben tienduizenden mensen in meer dan 93 landen mijn zelfhelpprogramma met succes toegepast."
Toen kanker in zijn naaste omgeving toesloeg, schreef Feddes tien jaar geleden zijn eerste (digitale) boek over kanker. Inmiddels hebben diverse mensen die vanwege kanker al 'opgegeven' waren, met deze kennis kanker weten te overleven, vertelt Feddes.

Ruim 120 wetenschappelijke doorbraken

Voor zijn nieuwste (ook papieren) boek bracht hij meer dan 120 jaar wetenschappelijke doorbraken in kaart. ‘Kanker knock-out’ is zijn oproep aan de wereld om samen te gaan voor Kanker Knock-Out. "Dit is het boek wat je cadeau wil krijgen als kanker jouw leven raakt."
Kijk voor meer informatie op de website:
www.kankerknockout.nl.