Een mooie hobby? Meld je aan!

BURGUM - Wie een hobby heeft verveelt zich nooit. De lockdown duurt nog wel even, dus menigeen zal wel wat inspiratie kunnen gebruiken. Daarom de volgende oproep.

Om elkaar op goede ideeën te brengen, is de redactie op zoek naar lezers die over hun hobby's willen vertellen. Dat kan een bijzondere hobby zijn, maar ook 'een heel gewone'. Wat doe jij in coronatijd? Elkaar inspireren is het doel.

Meld je hobby aan via redactie@actiefmedia.nl en wie weet komt iemand van de redactie langs voor een interview en het maken van een foto. Zelf een foto met een verhaal insturen mag ook.

Livestream KFPS hengstenkeuring

DRACHTEN - Op 14, 15 en 16 januari vindt de KFPS Hengstenkeuring plaats in Drachten. Door de huidige maatregelen kan er geen publiek aanwezig zijn bij dit evenement van de Koninklijke Vereniging 'Het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek'. Liefhebbers uit de hele wereld kunnen de prachtige paarden toch rechtstreeks volgen bij Omrop Fryslân: online via livestreams in meerdere talen en de finaledag is ook op televisie te zien.