Dokkum komt met de Dockumer Cadeaubon: leuk om te geven en te krijgen

DOKKU - Dokkum komt met een cadeaubon: ‘de Dockumer Cadeaubon’. Deze bon is vanaf 2 november te koop bij Lippe Wonen, Primera, 10Store en online op www.ondernemersverenigingdokkum.nl. De cadeaubon is een initiatief van Ondernemersvereniging Dokkum (OVD) en is onder andere in het leven geroepen om bedrijven in de regio de mogelijkheid te bieden om bijvoorbeeld hun medewerkers of zakelijke relaties een veelzijdig cadeau te geven. Zo worden zij verleid tot een bezoek aan Dokkum en ondersteunen hiermee lokale ondernemers. De bon kan verzilverd worden bij winkels en horeca die aangesloten zijn bij de OVD.

Hoe werkt de Dokkumer Cadeaubon?

De Dockumer Cadeaubon is verkrijgbaar in bedragen van tien, twintig en vijftig euro. Ontvangers kunnen de bon besteden bij aangesloten bedrijven in Dokkum. "Op deze manier ondersteunen we ook nog eens de Dokkumer ondernemers, zeker in deze tijd extra waardevol", zo geeft Andries Terpstra (Ondernemersvereniging Dokkum) aan. "Dat kunnen winkels of horecagelegenheden zijn. Ondernemers leveren niets in op de waarde van de kaart en kunnen verzilverde kaarten inleveren bij de OVD waarna ze het volledige bedrag op de rekening krijgen", aldus Terpstra. Voor ondernemers zijn er geen kosten verbonden aan deze bon. De Dockumer Cadeaubon is onbeperkt geldig.

Wanneer geef je een Dockumer Cadeaubon?

De Dockumer Cadeaubon is hét cadeau wanneer je iets veelzijdigs wilt geven en niet het risico wilt lopen dat de ontvanger het niet leuk vindt. De bon kan bij iedere gelegenheid worden gegeven: als relatiegeschenk, kerstcadeau, bedankje of bij een jubileum.

Verkooppunten

De Dockumer Cadeaubon is te koop bij: Lippe Wonen (Winkelterrein Zuiderschans 3-C, Dokkum), Primera (Waagstraat 15, Dokkum), 10Store (Grote Breedstraat 27, Dokkum) en online op www.ondernemersverenigingdokkum.nl. Bestel je één of meerdere bonnen online? Deze worden na ontvangst van de betaling naar je opgestuurd.

Voor ondernemers in de regio

Ben je ondernemer en wil je je medewerkers of zakenrelaties een Dockumer Cadeaubon cadeau geven? Dat kan! Neem contact met ons op. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.ondernemersverenigingdokkum.nl.

Winkelen in Dokkum

Dokkum heeft veel te bieden. Naast een heleboel historie is het ook nog eens genieten van de mooie grachten en sfeervolle winkels. Van hippe woonaccessoires, een goed boek, iets lekkers voor bij de koffie tot trendy mode… je vindt het allemaal in Dokkum. Dus kijk je ogen uit in de vele gezellige winkeltjes en geniet van de historische binnenstad. Op vrijdag zijn de winkels tot 20.00 uur open, elke woensdag is er markt en 1 en 29 november en 6, 20 en 27 december is het koopzondag (let wel: niet iedere winkel is op zondag open). Welkom in Dokkum en veel shopplezier!