Het juridisch spreekuur. Een afspraak maken is niet nodig.
Het juridisch spreekuur. Een afspraak maken is niet nodig. Foto: Ingezonden

Spreekuren in bibliotheek Dokkum

DOKKUM - Heeft u een vraag over uw tablet, smartphone, laptop, e-reader of online dienstverlening van de bibliotheek? Of wilt u verder worden geholpen met een vraag over ontslag, uitkering of echtscheiding? Kom langs tijdens de gratis spreekuren in Bibliotheek Dokkum.

Tegenwoordig moet bijna alles digitaal. Het digitaal spreekuur in Bibliotheek Dokkum is voor mensen die moeite hebben met of vragen hebben over hun eigen tablet, smartphone en/of laptop. Daarnaast is het ook mogelijk om vragen te stellen over de online diensten van de bibliotheek. Ook kan de bibliotheek in dit spreekuur ondersteuning bieden met het installeren van de CoronaMelder-app. Het digitaal spreekuur in Bibliotheek Dokkum is elke dinsdag van 16.00 tot 17.30 uur. Vergeet niet om uw smartphone, tablet of laptop mee te nemen naar het spreekuur.
Heeft u een juridische vraag over een dagvaarding, ontslag, uitkering of echtscheiding? Kom dan naar Bibliotheek Dokkum voor het juridisch spreekuur, elke vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.