Start Buurtkamer Holwerd

HOLWERD - Ontmoet elkaar in de Buurtkamer in Holwerd. Een moment in de week waarop je onder het genot van een kopje koffie of thee andere mensen kunt ontmoeten. Meer samen, minder alleen. De Buurtkamer in Holwerd opent voor het eerst haar deuren op donderdag 8 oktober.

Vanaf donderdag 8 oktober is de Buurtkamer in Holwerd iedere donderdag geopend van 14.00 tot 16.30 uur. Met regelmaat zullen er activiteiten georganiseerd worden.

Feestje bij start

"Op donderdag 29 oktober houden we (klein) feestje om de start van de Buurtkamer te vieren. Uiteraard wordt er ook in de Buurtkamer rekening gehouden met de Corona maatregelen. Je bent van harte welkom in MFA 'de Ynset', De Morgenzon 7." Voor meer informatie, neem contact op via 06 - 297 38 346 of mail info@debuurtkamer.com.

Schildercursus

BURUM - Vanaf september is weer begonnen met de schildercursus, donderdagmiddag zijn er nog een aantal plaatsen vrij. De beginners maken stapsgewijs kennis met de verschillende technieken en materialen. Bij gevorderden wordt meer ingegaan op de persoonlijke manier van vormgeven. Ook wordt aandacht besteed aan theorie; perspectief, vorm, kleur en compositie. Tijdens de cursus wordt tijd vrijgemaakt om op professionele manier naar eigen werk en naar dat van anderen te kijken. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Informatie: Zus Vlasma tel. 0594-249265 of 06-13259442.