Signeersessie boek bij Spar Ferwert

FERWERT - Naar aanleiding van het verschijnen van het boek ‘De verkeerde afslag - een politiek en persoonlijk verhaal’ organiseert de SPAR in Ferwert op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober een signeersessie.

De uit hetzelfde dorp afkomstige Hanny Palmen zal daar haar boek voor een ieder die het gekocht heeft of ter plekke koopt persoonlijk van een boodschap of handtekening voorzien.

“Ik wilde de net verbouwde SPAR graag de primeur geven van een signeersessie en daarmee is het ook een primeur voor mij”, aldus de debuterende schrijfster.

“Mijn boek gaat onder meer over diverse zaken die destijds in het dorp - en de media - nogal wat gespreksstof hebben geleverd.” Daarmee doelt Palmen onder meer op de krantenberichten over vermeende fraude met fractiegelden toen zij als SP-fractievoorzitter in de Friese Staten zat en over de detentie van haar man een paar jaar later, twee belangrijke gebeurtenissen in haar leven.

“Ik wilde graag de achtergronden en gevolgen hiervan op papier zetten en Boekscout wilde het graag uitgeven. Doordat het een periode van circa twintig jaar beschrijft, kon ik alle zaken met elkaar verweven, waardoor het uiteindelijk veel meer is geworden dan alleen een verhaal rondom die twee zaken”, zo besluit Palmen.

De sessies vinden beide dagen plaats tussen 16.00 en 18.00 uur en voor de kopers is er een kopje koffie en een gevulde koek beschikbaar in het gezellige koffiehoekje.