De bewoners van Talant woonlocatie ‘Hart van Kollum’ ontvingen een bijdrage van Stichting Stipe NOF voor de aanleg van duurzame schaduwrijke terrashoeken en tuinmeubilair.
De bewoners van Talant woonlocatie ‘Hart van Kollum’ ontvingen een bijdrage van Stichting Stipe NOF voor de aanleg van duurzame schaduwrijke terrashoeken en tuinmeubilair. Foto: Jan Braaksma

Stipe voor mensen met een verstandelijke beperking

DOKKUM - Stichting Stipe NOF verleent financiële steun aan mensen met een verstandelijke beperking in Noordoost Friesland. Personen of organisaties die zich sterk maken voor mensen met een verstandelijke beperking en die op zoek zijn naar de financiering van activiteiten of materialen kunnen tot 1 oktober een aanvraag indienen.

De stichting wil de sociale vorming, zelfontplooiing en de integratie binnen de samenleving van mensen met een verstandelijke beperking bevorderen. Zo heeft de stichting afgelopen jaren donaties gedaan aan onder andere SBO de Twine voor de aanschaf van buitenspeelmateriaal, kreeg dagbesteding de Hammeren in Kollum een handkar en nieuwe werkkleding en ontving woonlocatie Hart van Kollum een bijdrage voor duurzame schaduwrijke terrashoeken met tuinmeubilair.

Meer weten of een aanvraag indienen? Kijk op www.stipe-nof.nl.