Najaarsactiviteiten in de bibliotheken.
Najaarsactiviteiten in de bibliotheken. Foto: Ingezonden

Computercursussen Bibliotheek Dokkum

DOKKUM - Bibliotheken Noord Fryslân start op 9 september met de eerste activiteit voor het najaar. De Bibliotheek heeft een gevarieerd programma opgesteld voor jong en oud, voor de boekenliefhebber, de gamer, de creatieveling en de speurder. Voor iedereen, lid of geen lid, is er dit najaar van alles te doen in de Bibliotheek.

Computercursussen

Wilt u meer weten over uw iPad of hoe u veilig informatie vindt op internet en hoe u digitaal uw zaken regelt bij de overheid?

Of wilt u liever een les op maat, een privéles waarbij u zelf de inhoud kunt bepalen? Weet u nog niet zo goed of een computerles iets voor u is?

Kom dan naar de inloopochtend op zaterdag 19 september van 10.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Dokkum. U kunt dan kennismaken met het aanbod aan computercursussen en met de docenten.

Hulp nodig bij afstuderen?

Afstuderen is soms een hele opgave. Het onderzoek doen, soms zelfs nog stage lopen en dan nog een hele scriptie schrijven. Dat is een behoorlijke uitdaging.

Gelukkig kan Luuk Nicolai je goed op weg helpen bij het afstuderen. Hij heeft zelf ervaren dat het niet zo maar vanzelf gaat en heeft al zijn tips in een boek gezet.

Op dinsdag 29 september van 19.30 tot 21.30 uur in Bibliotheek Kollum kun je hem alles vragen. Het complete overzicht van de activiteiten is terug te vinden op de website ontdekdebieb.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de activiteiten.