Verkiezing Friese Onderneming online

HALLUM - Het bestuur van de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar (VFO) heeft besloten om de finale van de verkiezing online te laten plaatsvinden.

Ondernemen vraagt immer aanpassingsvermogen, zeker in 2020. Door het coronavirus is besloten om te kiezen voor een finale online. Op dinsdag 22 september is er vanaf 16.00 uur een voorbeschouwing. Hierin wordt met finalisten en betrokken partijen teruggekeken naar het doorlopen proces en vooruitgekeken naar de finale die start om 16.45 uur.

Een uur later weten we wie van de drie finalisten - Friesland Lease uit Drachten, Oreel Groep uit Hallum en Spinder Dairy Housing Concepts uit Drachten - toe gaat treden tot de eregalerij van het Friese Ondernemerschap. Normaal worden er voor de finale toegangskaarten verkocht. Dit jaar kan je je gratis registreren via www.vfo.nl.

Sjoelen Buurtkamer

DOKKUM - Hou jij ook zo van spelletjes? Dinsdagmiddag 8 september vanaf 15.00 uur gaan deelnemers sjoelen bij de Buurtkamer in Dokkum. Iedereen is welkom. Je kunt dinsdagmiddag (14.30 tot 16.30 uur) en donderdagochtend (9.30 tot 12.00 uur) vrij in- en uitlopen. Daarnaast worden er activiteiten gedaan en je kan zelf activiteiten aandragen. Buurtkamer Dokkum is te vinden aan de Oranjewal 28 (BolwerkNoord). Kijk op www.debuurtkamer.com of bel: 06-39738222 voor meer informatie over de Buurtkamer.