Bijbelse Bron Bijbelonderwijs in Dokkum

DOKKUM - Bijbelse Bron is een online platform waar je goed en gedegen bijbels onderwijs kunt vinden. Ze bieden korte en langere (online) studies voor mensen die verdieping zoeken. Komend najaar organiseert Bijbelse Bron zeven onderwijsavonden met verschillende thema’s in Dokkum.

De eerste onderwijsavond wordt gehouden op 3 september 2020 en heeft als thema: 'Genezing & Bevrijding'. Spreker is Rudi Hakvoort. De tweede onderwijsavond wordt gehouden op 17 september 2020 en heeft als thema: 'Het normale christelijke lijden'. Spreker is Hans Frinsel.

De avonden worden gehouden in het gebouw Rehoboth. Hantumerweg 38 in Dokkum. Vanaf half acht is de zaal open, de start is om 20.00 uur. Vanaf 20.15 uur start de livestream die te volgen is op het Youtube en facebookkanaal van Bijbelse Bron.

"We leven in een bijzondere tijd waarin veel vragen op ons afkomen. Mensen zoeken antwoorden, maar zoeken we wel op de juiste plaats. De bijbel; Gods Woord heeft deze antwoorden. Wij willen jou helpen om thuis te raken in de Bijbel en je oproepen om Christus te volgen, ook wanneer dat betekent dat je moeilijke keuzes moet maken. We willen je uitdagen om vast te houden aan Gods Woord en om de Bijbelse principes toe te passen in het leven van elke dag."

Meer informatie en de agenda voor dit seizoen vind je op www.bijbelsebron.nl. "We vragen om je te houden aan de maatregelen zoals die door de overheid worden aangereikt en in het gebouw van toepassing zijn."