Op 15 en 22 augustus zijn er gratis workshopdagen. Hiervoor kun je nog aanmelden via solisten@releasedokkum.nl
Op 15 en 22 augustus zijn er gratis workshopdagen. Hiervoor kun je nog aanmelden via solisten@releasedokkum.nl Foto: Ingezonden

Dans Poms en Twirl in Doelstien Dokkum

DOKKUM - Afgelopen zaterdag stond de sporthal De Doelstien in Dokkum in het teken van Dans Poms en Twirl. Veel kinderen wisten, ondanks de warmte, de weg te vinden naar de sporthal. De hele ochtend werd er getwirld, gedanst en aan Dancepoms mee gedaan.

Voor de allerjongsten was er een peuter/kleuteruurtje waarin de jonge kinderen in een thema werden meegenomen in de wereld van dans met attributen. De sportochtend werd mede mogelijk gemaakt door Sport Fryslân, met als doel de kinderen ook in de vakantie de mogelijkheid te geven om actief bezig te zijn. Voor Release een leuke manier kinderen kennis te laten maken met Twirlen, Dansen en Dancepom.

Vanaf september kan er ook in Dokkum gedanst worden met pompons. Release breidt haar lesaanbod uit door lessen Dance and Poms te geven op de vrijdagmiddag in de Kapellaan in Dokkum. Op 15 en 22 augustus zijn er eerst nog gratis workshopdagen. Aanmelden voor deze dagen kan nog via solisten@releasedokkum.nl.

Buurtkamer

DOKKUM - Iedere dinsdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur bent u welkom om, onder het genot van een kopje koffie/thee, andere mensen te ontmoeten in Buurtkamer Dokkum. Een plek voor iedereen, elkaar ontmoeten, contacten leggen, ergens bij horen. Op donderdagochtend kun je aansluitend mee lunchen voor maar € 2,50. Kijk voor meer informatie op Facebook of kijk op www.debuurtkamer.com.