Bingo in Buurtkamers in zomermaanden

DOKKUM - In de zomermaanden zijn alle vier de Buurtkamers (Burgum, Dokkum, Kollum, De Westereen) open en ben je van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie/thee andere mensen te ontmoeten.

Er staan diverse activiteiten op de planning. Zo staat er in de maand juli bingo op de planning, op alle vier de locaties. Voor €0,50 per kaartje per ronde speel je al mee om leuke (kleine) prijsjes te winnen.

De eerstvolgende bingo vindt plaats op dinsdag 28 juli om 10.15 uur in De Westereen en donderdag 30 juli om 10.15 in Dokkum. Opgeven is niet nodig.

Ga voor adressen van de locaties van de Buurtkamers en meer informatie naar de website www.debuurtkamer.com of bel/WhatsApp 06 - 247 813 30.

Terp Hegebeintum

HEGEBEINTUM - De rondleiders van het bezoekerscentrum Hegebeintum staan sinds kort weer klaar om het verhaal van de terp van Hegebeintum te vertellen. Vol enthousiasme delen zij hun kennis over de geschiedenis van de terp en van de kerk met haar bijzondere collectie rouwborden. Omdat het bezoekerscentrum is gesloopt, ontvangen zij u graag in de kerk op de terp op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 16.30 uur. Ga op ontdekkingstocht in uw eigen regio, u bent van harte welkom. De toegang is gratis.
Meer gegevens: www.hegebeintum.info.