Westra en De Jager langer bij De Granaet

DOKKUM – Ook het komende seizoen (2020/2021) blijft Henk Sjoerd Westra hoofdtrainer van korfbalvereniging De Granaet uit Dokkum. Hij tekende voor zijn derde seizoen bij de Dokkumer korfbalclub. Ook assistent Jabic de Jager blijft nog een jaar aan de club verbonden.

De selectie van De Granaet is inmiddels uitgegroeid tot een stabiele tweedeklasser. De doelstelling voor De Granaet met Electroworld Talsma als hoofdsponsor is om het komende seizoen minimaal dat niveau vast te houden.

Daarbij krijgt het team het komende seizoen versterking van zowel binnen als buiten de vereniging. Door de aanmeldingen van eigen (jeugd)spelers en spelers van Nij Quick Libben, Wik ‘34 en Udiros start De Granaet het komende veldseizoen met een extra selectieteam.

Musical De Tocht

LEEUWARDEN - Spektakelmusical ‘De Tocht’ gaat in première op 3 oktober 2022. Een jaar later dan de oorspronkelijk geplande datum. Het productieproces heeft, als gevolg van de coronacrisis, vertraging opgelopen waardoor 2021 niet meer haalbaar is. Zo kan onder andere het testen van de over ijs bewegende tribunes niet doorgaan omdat er niet met publiek getest mag worden. ‘De Tocht’ vertelt het verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn.