Online platform Goede Doelen Wijzer

LEEUWARDEN - Afgelopen week is het online platform Friese Goede Doelen Wijzer gelanceerd.
www.friesegoededoelenwijzer.nl is een online platform waar lokale goede doelen en andere organisaties die afhankelijk zijn van donateurs, giften en nalatenschappen, zich kunnen presenteren.

Elkaar versterken

Fryslân is een regio waar men elkaar versterkt en steunt. Steun die lokale goede doelen in deze tijd goed kunnen gebruiken. Door de handen ineen te slaan en gezamenlijk via een online platform naar buiten te treden, versterken goede doelen elkaar in de communicatiekracht naar potentiële donateurs.

Zo ontstond het idee van de Friese Goede Doelen Wijzer. In beginsel een online platform, maar later dit jaar verschijnt er ook een magazine over doneren, schenken en nalaten aan lokale goede doelen.
Het platform is bedoeld voor goede doelen en andere maatschappelijke organisaties die afhankelijk zijn donaties.

Vinden en gevonden worden

Friese Goede Doelen Wijzer is daarmee niet alleen een platform voor goede doelen, maar ook een vindplaats voor weldoeners die graag een goed doel willen steunen.
De komende tijd zal de website verder groeien met goede doelen en aanvullende informatie over doneren, schenken en nalaten.

Goede Doelen kunnen voor een kleine bijdrage per jaar lid worden van dit platform. Meer informatie is te vinden op de website: www.friesegoededoelenwijzer.nl.