MOOIwerk Dokkum heeft een nieuwe expositie.
MOOIwerk Dokkum heeft een nieuwe expositie. Foto: Dineke Taal

Wol en fotografie van de Wadden

DOKKUM - Wol en fotografie van de Wadden zijn samen te zien bij MOOIwerk Dokkum.

Dat schilderijen gemaakt van wol en fotografisch werk afgedrukt op verschillende materialen prima samen gaan bewijst de expositie die vanaf nu te zien is bij MOOIwerk Dokkum.

Materialen zorgen voor effect en bijzondere beleving

Als je je langs de werken begeeft waan je je al snel in het buitengebied van Noord-Oost Friesland. Prachtige vergezichten, soms bij avondlicht, riet, drooggevallen bootjes, de strakke lijn van de dijk, de meanderende waterloopjes in de kwelder, dit alles is verbeeld in wol of vastgelegd op de gevoelige plaat. Het gebruik van verschillende materialen zorgt voor een nog groter effect en een bijzondere beleving. Zo is er meer dan wol alleen te zien in de schilderijen en passen sommige foto’s perfect op een gejut stuk hout.

De wolschilderijen van Pytsje Cuperus en de fotografie van Harmen H. Westra, beiden uit Ryptsjerk, zijn tot en met zaterdag 25 juli te zien en te koop bij MOOIwerk aan de Hoogstraat 30 in Dokkum.

In de winkel kan je op een veilige manier komen genieten op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op de koopzondagen van 13.00 tot 17.00 uur.

MOOIwerk Dokkum is de winkel en werkruimte van Dineke Taal en Else Beishuizen.