Auto's worden grondig gereinigd bij Autowascentrum Dokkum.
Auto's worden grondig gereinigd bij Autowascentrum Dokkum. Foto: Ingezonden

Online wasbeurt bij Autowascentrum

DOKKUM - Het laten wassen van je auto is een van de weinige uitjes die je nog mag maken in deze tijden. Je kan veilig in je eigen auto blijven zitten terwijl je auto perfect gewassen wordt. Bij Autowascentrum Dokkum wordt er sinds de Corona maatregelen wel de voorkeur gegeven aan het contactloos betalen van de wasbeurt om zoveel mogelijk het contact tussen klant en personeel te vermeiden.

Vanaf nu kun je zelfs je favoriete wasbeurt online aanschaffen op autowascentrum.nl/webshop. Je betaalt veilig online en ontvangt een QR-code op je telefoon of in je mailbox. De QR-code kan door een gesloten raam gescand worden. De QR-code blijft dertig dagen geldig.

Ter introductie wordt het Polish pakket online met € 2,50 korting aangeboden. Deze aanbieding is tijdelijk en slechts in beperkte oplage beschikbaar.

Openingstijden

Autowascentrum Dokkum is van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, behalve op zaterdag, dan gaat eigenaar Jos Martini een uur eerder open.

Iedere zaterdag is er van 8.00 tot 10.00 uur namelijk een speciale actie. Dan kun je voor tien euro jouw auto laten wassen met het meest uitgebreide programma. Voor wie de auto per se zelf wil wassen, zijn er vijf wasboxen die 24/7 geopend zijn.

Wil je een blinkend schone auto? Rijd dan naar Autowascentrum Dokkum op Beurtvaart 8 in Dokkum. Zie verder de website www.autowascentrum.nl
0519-223499.