Paardencoaching en yoga in Ginnum

GINNUM - Sinds september vorig jaar is de praktijk voor paardencoaching en systemisch werk van Nelleke Dikkerboom-Bruin geopend aan de Harstawei 18 in Ginnum, en daar wordt momenteel Paardentuin Harstahof opgebouwd. (www.facebook.com/paardentuin).

Nelleke Dikkerboom: "Dit jaar organiseren we vanuit Parzival paardencoaching een viertal mooie retraitedagen op ons terrein, waarbij paardencoaching en yoga worden gecombineerd. Ontspanning en zorg en aandacht voor jezelf staan centraal tijdens deze dagen, zeer toepasselijk in deze complexe tijd denk ik."

De eerste retraitedag is op 6 juni. Hiervoor zijn nog een paar tickets beschikbaar, tegen een gereduceerd tarief. Daarna volgen er dus nog drie, elk met een eigen thema. Nelleke Dikkerboom begeleidt de dagen in algemene zin en verzorgt de sessies paardencoaching, Attie Osinga uit Dokkum zal de yoga-sessies begeleiden.

Meer informatie is te vinden op www.parzival-paardencoaching.nl/retraitedagen.

Naast de retraitedagen en andere workshops kunnen volwassenen, jongeren, organisaties en scholen ook bij Dikkerboom-Bruin terecht voor individuele paardencoaching of toegespitste trajecten.

"Vanaf 1 juni ga ik starten met een speciaal programma voor kinderen: de Pony doe-uurtjes. Zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en een gezond zelfbeeld staan daarbij centraal."