Een laptop van ComputerWinkel.nl in Dokkum.
Een laptop van ComputerWinkel.nl in Dokkum. Foto: Ingezonden

Gelukkig zijn er nu computers

DOKKUM - Hoe zou het vroeger zijn gegaan als niemand meer naar buiten zou mogen en er geen computers waren? Hoe blijf je dan op de hoogte van het nieuws in de wereld en elkaar? Hoe maak je je huiswerk eigenlijk? En wat als er geen Google meer zou zijn?

De huidige technologie is, zeker nu, belangrijker dan ooit geworden in elk gezin. Ook internet is nu onmisbaar geworden in onze samenleving. In combinatie met een goed werkende computer of laptop, is er gelukkig toch nog goed contact mogelijk met de buitenwereld.

Zowel zakelijke, privé als diverse schoolactiviteiten vinden nu nog veel meer plaats vanuit huis. We vergaderen nu via beeldbellen, houden contact met elkaar via de sociale media en de kinderen maken huiswerk op afstand. Het zijn maar enkele voorbeelden die nu allemaal mogelijk zijn met de huidige techniek. Maar maakt u wel maximaal gebruik van alle mogelijkheden? Heeft u wel voldoende werkplekken thuis voor uzelf, uw partner en of uw kinderen? Is uw computer opeens defect, traag of doet hij helemaal niets meer?

ComputerWinkel.nl in Dokkum helpt u graag verder

Kom dan eens kijken bij ComputerWinkel.nl aan de Keppelstraat 3 in Dokkum. Zij hebben voldoende kennis en computers in huis om u verder te helpen.
Mocht u behoefte hebben aan een goede computer of laptop, kijk dan ook eens op www.ComputerWinkel.nl