Rommelmarkt in Hallum voor sport

HALLUM - Op maandag 27 april wordt er weer een Rommelmarkt georganiseerd in Hallum.

Zoals velen weten ligt er bij de voetbalvereniging, de kaatsvereniging en het zwembad een grote wens om de accommodatie te verbeteren. Hieruit is het plan Bruisend Hart ontstaan. Een goede bestemming voor de opbrengst van de rommelmarkt was dus snel gevonden. Dit wordt de gecombineerde nieuwe accommodatie voor het voetbal, zwembad en kaatsen, oftewel Bruisend Hart!

Hebt u overtollige spullen van enige waarde, bewaart u deze en levert u ze in. Vrijdag 24 april halen de organisatoren de spullen huis aan huis op. Wilt u de spullen dringend kwijt dan kunt u dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur contact opnemen met Hendrik Hijma (0651170759), Eelke Hoekstra (0621832650), of Jacoba Wijbenga (0623060011) U bent van harte welkom op 27 april in de loods van loonbedrijf G.D. de Vries aan de Ljouwerterdyk (naast de benzinepomp).

'Wat nou oud?'

NES - Vrijdagavond 13 maart vanaf 20.00 uur wordt een tragikomisch toneelstuk ‘Wat nou oud?’ in Theaterkerk Nes gespeeld over ouder worden in een snelle maatschappij. Bruun Kuijt en Jan Elbertse naderen de grens van ‘oud’. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd zijn. Althans, zo wordt er tegen ouderdom in onze maatschappij vaak aangekeken. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterkerknes.nl.