Rommelmarkt/bazaar Menorah Drachten

DRACHTEN - In de Menorah-kerk aan de Dwarswyk 350 in Drachten wordt voor de eenentwintigste keer een rommelmarkt georganiseerd, op donderdag 12 en vrijdag 13 maart.

Deze rommelmarkt is een begrip geworden in Drachten-oost. Er is een ruime keus aan huishoudelijke artikelen, boeken, schoenen, elektrische apparaten, schilderijen, dvd’s, kinderkleding, speelgoed en serviesgoed en enig klein meubilair. De moeite waard om eens te komen kijken. Op de vrijdagmorgen wordt er weer aangevuld. De openingstijden zijn op beide dagen van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Een deel van de opbrengst is onder andere bestemd voor Vluchtelingenwerk Drachten en de Voedselbank te Drachten. Verder is de opbrengst bestemd voor andere goede doelen en hulpverlening in gebieden waar zich ernstige rampen hebben voorgedaan.

Messychurch

SURHUISTERVEEN – In VO Surhuisterveen, Langelaan 18, wordt zaterdag 7 maart Messychurch gehouden. Deze keer is het thema ‘Waar bouw je op?’ Wat zijn zekerheden in je leven en wat zijn schijnzekerheden?

Er zijn weer leuke workshops. Zo zijn er ontdekhoeken met challenges, koekhuis maken, stenen beschilderen en niet te vergeten de stamtafel. Daarna start om 17.30 uur de Celebration en vervolgens is het samen genieten van een warm buffet. De entree is gratis. De inloop is vanaf 16.30 uur.