Toneel Loadewyk Fjirtjin en in Heal

HALLUM - Toneelvereniging 'Foar ús Wille' Hallum speelt Loadewyk Fjirtjin en in Heal.

Na het vijftigjarige jubileum van vorig jaar komt de toneelvereniging met een compleet ander stuk met een schitterend decor op de planken. Is het een klucht, een kostuumdrama of een absurdistisch grapje?. In ieder geval is het een stuk om niet te vergeten en lekker te lachen. Het speelt zich af aan het hof van de Zonnekoning in Versailles.

Na twintig jaar komt aan de toneelkunsten van Rinse Wagenaar een einde. Voor de laatste keer zal hij schitteren in de hoofdrol als kamerheer Jacques.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart in MFC Trefpunt (Singel 7, Hallum) om 20.00 uur. Kaarten zijn er niet in de voorverkoop, alleen aan de deur. Beide avonden worden afgesloten met een samenkomst in het dorpshuis.

Eddy Zoëy Band

DOKKUM - Eddy Zoëy heeft met zijn Eddy Zoëy Band een grootse show gemaakt, waarin al die grote hits uit de hemel, ‘Hits from Heaven’, voorbij komen. Hij treedt met band op vrijdag 6 maart op in Theater Sense in Dokkum.

Natuurlijk gaat het spelen van die ‘Hits from Heaven’ gepaard met verkwikkende storytelling, gekke anekdotes, verhelderende uitleg en onverwachte weetjes.

De aanvang van het concert is 20.15 uur.