Rommelmarkt in Hallum op 27 april

HALLUM - Op maandag 27 april wordt er weer een rommelmarkt georganiseerd in Hallum.

Zoals velen weten ligt er bij de voetbalvereniging, de kaatsvereniging en het zwembad een grote wens om de accommodatie te verbeteren. Hieruit is het plan Bruisend Hart ontstaan. Er is al een subsidie toegezegd vanuit de gemeente om gezamenlijk een gebouw te plaatsen, maar dit bedrag is niet toereikend. Een goede bestemming voor de opbrengst van de rommelmarkt was dus snel gevonden. Dit wordt de gecombineerde nieuwe accommodatie voor het voetbal, zwembad en kaatsen, oftewel Bruisend Hart!

Hebt u overtollige spullen van enige waarde, bewaart u deze en lever ze in. Vrijdag 24 april halen de organisatoren de spullen huis-aan-huis op. U bent van harte welkom op 27 april in de loods van loonbedrijf G.D. de Vries aan de Ljouwerterdyk (naast de benzinepomp).

Reni en Elisa

LIOESSENS - Zondagmiddag 23 februari om 16.00 uur komen Reni en Elisa Krijgsman voor een optreden in de Gereformeerde kerk in Lioessens. Reni en Elisa zijn een Nederlands zangersduo. Zij zingen Nederlandstalige liederen, grotendeels door hen zelf geschreven. Hun teksten zijn momentopnames uit het leven en spreken veel mensen aan. Hun bekendste liederen zijn 'Als het leven soms pijn doet', 'Hou vol' en 'Vader, U bent goed'.

Toegang gratis. Collecte voor Kerk in Actie.