Open lessen bij DeGroen Dokkum

DOKKUM - Op zondag 23 februari kunnen belangstellenden een open les bijwonen bij 'DeGroen! Kunst & Cultuur' in Dokkum. In de voormalige basisschool worden diverse cursussen gegeven. Publiek kan vrijblijvend kennis maken met beeldhouwen, schilderen, dans en yoga. Ook is het mogelijk in te schrijven voor een van de cursussen en workshops die in maart starten. De deuren van DeGroen! staan de hele dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Van Kleffensstraat 5, Dokkum. Info bij Hepie de Haan, 06-37226236.

Kledingbeurs

HOLWERD - Op zaterdag 29 februari is de derde editie van de tweedehands kledingbeurs in het MFA in Holwerd van 10.30 uur tot 15.00 uur. Er worden tweedehands dames- en kinderkleding te koop aangeboden. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via info@wadsit.nl. Kosten zijn 3 euro voor deelname. Hiervoor krijgt de deelnemer een tafel tot zijn beschikking. Voor vragen: info@wadsit.nl.

Duo Ohimè

METSLAWIER - Op 23 februari om 15.00 uur treedt het duo Ohimè op in Mienskipshûs Doarpstsjerke in Metslawier. Sopraan Elizabeth Kooy verzorgt de zang, Lex van Sante begeleidt haar op luit. Zij brengen een gevarieerd programma van muziek van 1500 tot heden. De toegangsprijs bedraagt € 7,50. Voor freonen van de Doarpstsjerke € 5,00. Een consumptie is bij de prijs inbegrepen.