Kennismakingscursus Pax Christiparochie

DOKKUM - In de Pax Christiparochie wordt op donderdagen in de Veertigdagentijd een kennismakingscursus of 'opfriscursus' gegeven als inleiding in geloof, kerk en liturgie. De cursus wordt gegeven aan de hand van het boek 'Ons brood gedoopt in licht' van Andries Govaart.

De cursus is anders dan het gebruikelijke aanbod van catechese en toerusting. Deze is uitdrukkelijk bedoeld als inleiding en kennismaking. De reeks avonden is specifiek gericht op mensen die (nog) niet goed bekend zijn met de katholieke wijze van geloven en kerk-zijn.

De avonden vinden plaats op zeven donderdagen kort vóór en in de Veertigdagentijd, van donderdag 20 februari tot en met donderdag 2 april. Deelnemers komen samen in de pastorie in Dokkum om 20.00 uur. Aanmelden kan tot zondag 16 februari bij het parochiesecretariaat: info@paxchristi.frl.

Bijbelweek Dokkum

DOKKUM - Weet jij hoe je een cake moet bakken? Of een pizza? Bakker Kees en bakker Frans gaan er tijdens de Te GEKke Bijbelweek mee aan de slag. Ben je in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar? Dan kun je er bij zijn op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 februari. Het programma is van 10.00 tot 12.00 uur in 'De Rank', Op de Keppels 1 in Dokkum. De deuren van 'De Rank' zijn open vanaf 9.45 uur. Alle kinderen mogen natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen. De toegang is gratis.